"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

joi, 27 februarie 2014

GÂNDURI DE IUBIRE DE PE PLANETA CU MACI

foto: www.lolafactory.wordpress.com
"Pe planeta albastră, unde ea tocmai se născuse a rămas o mamă plângând, întrebându-se de ce i-a fost luat darul. Pentru că Viaţa e doar dragoste, dragoste pură, văzând-o cum s-a întristat îi spune că fiecare întâmplare are un rost. Că darul i-a fost dat şi nu luat. Altfel, cum ar primi acum atâţia maci trimişi de un etern copil fericit?" - Lola, Planeta cu maci

Nu mai încape îndoială că Sofia trăiește acum într-o minunată planetă cu maci. În Raiul plin de lumină şi de bucurie. Un gând bun a plecat zilele acestea din America, a prins viață și suflet în Portugalia și a ajuns cu bine la București. Prietena noastră, Ana-Maria Cocea, care locuiește acum la mii de kilometri depărtare, tocmai în America ne-a trimis un dar minunat, via Portugalia (Lola Bee Lou). Un șirag de mărgele, pictate cu suflet și în același timp, o poveste despre planeta cu maci a Sofiei. Când aveți timp, merită s-o citiți.
Nouă ni s-a părut incredibil cât de bine a reușit să scrie Lola, despre Sofia, deși nu a apucat s-o cunoască. Simţim că unele mesaje vin de dincolo de noi, chiar de pe planeta despre care scriam mai devreme. Şi credem că Sofia are rolul ei, în această poveste. Un rol palpabil și real. Sofia ne trimite de peste tot îmbrățișări și maci. Îmbrățișări de copil iubitor care cunoaște inima mamei sale. Care simte când mama ei plânge sau își ridică ochii spre Cer. 

Mulțumim, Ana-Maria Cocea și Lola Bee Lou. 

Astfel de mesaje, pline de iubire ne ajută să mergem mai departe.  Doamne ajută!


foto: www.lolafactory.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring