"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

miercuri, 2 aprilie 2014

Să ajutăm o campioană să se mute acasă

Carmen Popa
Îşi renovează cineva apartamentul? Îşi schimbă cineva mobila? Covorul? Aragazul? Frigiderul? Maşina de spălat? Are cineva un birou pe care nu-l mai foloseşte? Poate un pat sau o bibliotecă? Sau o masă? 

Pentru că ne dorim foarte mult, foarte mult să o ajutăm pe Carmen Popa. Uitaţi-vă la chipul ei, din fotografii. Gândiţi-vă că a crescut fără mamă. Şi fără tată. Pentru ea, "acasă" a însemnat un centru de plasament. Carmen a crescut în centre, de când era un bebeluş. Carmen este o fire ambiţioasă. Numai cine a crescut într-un centru ştie cât de greu este să te realizezi fără niciun fel de sprijin. 


Carmen şi-a dorit foarte mult să ajungă sus. A ţinut cu dinţii de fiecare şansă. A învăţat. A făcut facultate. Şi master. A făcut sport. A învăţat o meserie, cea de kinetoterapeut. A devenit campioană naţională la taekwondo. Şi arbitru internaţional în acelaşi timp. Are multiple medalii. A obţinut medalia de aur la campionatul naţional de taekwondo din 2012 şi medalia de bronz la Balcaniada din acelaşi an. 

Carmen a răzbit în viaţă chiar dacă a fost singură pe lume. Este o fată sensibilă, delicată, frumoasă, cu bun simţ. Şi pentru că ştie cât de greu este să fii singur şi-a ales o profesie prin care poate fi aproape de oameni. Ea dă mai departe ceea ce a învăţat. Este kinetoterapeut într-un adăpost pentru bătrâni. Si face și voluntariat. Câştigă 900 de lei în fiecare lună. 

Are 30 de ani şi de curând a primit vestea cea bună. A primit o garsonieră socială, într-un bloc ANL. Garsoniera este goală, goluţă. Iar Carmen are nevoie de orice este nevoie într-o casă de om. Se va muta în câteva zile şi până acum a reuşit să facă rost doar de o saltea. Ca să doarmă pe jos. În rest are doar hainele şi cărţile pe care le-a strâns în ultimii ani şi de care nu se desparte. 

Dacă doriţi s-o ajutaţi şi aveţi lucruri în stare bună, poate un corp de bibliotecă, poate un pat sau un aparat electrocasnic vă rog mult să daţi de veste. Dacă doriţi s-o ajutaţi pe Carmen Popa o puteţi găsi la numărul de telefon 0727937503

În ordinea priorităţilor, Carmen ar avea nevoie de frigider, aragaz, maşină de spălat. Dar și de lucruri mărunte - o pătură, câteva oale și alte lucruri care de care este nevoie într-o casă. Ca să o ajutaţi pe Carmen ar fi de folos şi dacă ştiţi persoane în Bucureşti care au nevoie de un kinetoterapeut. O şedinţă costă 60 de lei. 

Puteţi să o ajutaţi şi donând în contul ei, RO32BTRL04301201P84472XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Popa Carmen Florica.

Mulţumim.

Diplome, trofee și medalii obținute de Carmen Popa
Arbitru
Pe primul loc
Garsoniera în care urmează să se mute Carmen

4 comentarii:

  1. Bravo ei! Este atat de frumoasa si delicata! Cu siguranta ca Dumnezeu o va ajuta si in continuare! Felicitari, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,
    o intrebare: e din Bucuresti? poate ajuta sa stim si zona in care sta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Sharing is caring